Bij een stoomketel is het belangrijk dat de ketel betrouwbaar en veilig functioneert, er moet 24uur stoom geleverd worden om het productieproces op gang te houden.

Tevens is het van het grootste belang dat uw ketel energiezuinig is, uw stoominstallatie is daar reeds op ingericht met een economiser en diversen energie terugwin systemen.

Maar de basis van energie zuinig stoken is en blijft de ketel, als deze vervuild is of anderzijds niet naar behoren functioneert dan gaat er (te)veel kostbare energie verloren.

In alle situaties is een Ketel Onderhouds Abbonement van Van Der Mark Ketelonderhoud een begin van een betrouwbare installatie. Wij controleren één of meerdere malen per jaar uw ketel en economiser op vervuiling, lekkage (rookgas & water) en betrouwbaarheid. Ook kunnen wij u adviseren inzake de wettelijk verplichte wekelijks te testten beveiligingen, indien gewenst nemen wij deze tijdrovende werkzaamheden volledig van u over. Wij zullen dan wekelijks (of zo vaak als gewenst) bij u de primaire beveiligingen functioneel testen, en controleren gelijk het gehele ketelhuis op mogelijke lekkage of andere storingen.

Tevens zijn wij niet alleen het adres voor ketelonderhoud maar voor het onderhoud van uw gehele stoominstallatie zowel binnen als buiten het ketelhuis.

Wij onderhouden voedingswater-ontgassers, condensaat tanken, spuivaten, leidingwerk en alle bijkomende appendages.

Uw ontgasser kunnen wij jaarlijks inwendig controleren en indien nodig werken wij de Apexior coating bij, als het nodig is wordt de tank volledig gestraald en na een magnetisch onderzoek weer opnieuw in de coating gezet.

Voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn, zowel in uitvoering als in het opzetten van een onderhoudsplanning.

Informeer naar de mogelijkheden, ook voor onderhoudswerkzaamheden zonder abonnement kunt u bij ons terecht.

Van der Mark Ketelonderhoud
Van der Mark is opgericht in 1968 door H.J. (Herman) van der Mark. In de beginjaren bestonden de werkzaamheden uit het reinigen van oliegestookte ketels in de glastuinbouw. Maar al heel snel werd het diensten pakket uitgebreid..
Lees meer