Heeft uw bedrijf een verbrandings oven (incinerator), smelt oven, of een andere met vuurvast materiaal beklede oven, dan kunt u bij van der Mark terecht voor nieuw bouw, reparatie of onderhoud.

Het is namelijk van groot belang dat een met vuurvast materiaal beklede oven ook zijn isolatie waarde en sterkte behoud om ongevallen of uitval te verkomen. Bij nieuw bouw zijn wij in staat geheel volgens de wensen van de klant maatwerk te leveren. Wij houden rekening met de isolatie waarde en de vorm van de vuurvaste bekledingen en de soort ommanteling..

Bij reparatie is het belangrijk dat de vuurvaste bekleding in de oorspronkelijke vorm word herstelt en zo het verbrandings proces niet word beïnvloed. En wat misschien nog belangrijker is, de oorzaak van het defect vaststellen om in de toekomst herhaling te voorkomen.

Bij onderhoud kunnen wij scheuren in kaart brengen en zo aan de hand van jaarlijkse vergelijking bepalen of een bemetseling slechter word of in de zelfde conditie blijf.

Van der Mark Ketelonderhoud
Van der Mark is opgericht in 1968 door H.J. (Herman) van der Mark. In de beginjaren bestonden de werkzaamheden uit het reinigen van oliegestookte ketels in de glastuinbouw. Maar al heel snel werd het diensten pakket uitgebreid..
Lees meer