Bij een CV ketel is het belangrijk dat de ketel betrouwbaar en veilig functioneert, er moet 24uur warmte geleverd worden om uw installatie van warmte te voorzien.

Tevens is het van groot belang dat uw ketel energiezuinig is, uw warmte installatie is daar reeds op ingericht met een condensor en diversen energie terugwin systemen. Maar de basis van energie zuinig stoken is en blijft de ketel, als deze vervuild is of anderzijds niet naar behoren functioneert dan gaat er (te) veel kostbare energie verloren.

In alle situaties is een Ketel Onderhouds Abonnement van Van Der Mark Ketelonderhoud een begin van een betrouwbare installatie. Wij controleren een of meerdere malen per jaar uw ketel en condensor op vervuiling, lekkage (rookgas & water) en betrouwbaarheid.

Tevens zijn wij niet alleen het adres voor Ketelonderhoud maar voor het onderhoud van uw gehele warmte installatie zowel binnen als buiten het ketelhuis.

Voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn, zowel in uitvoering als in het opzetten van een onderhoudsplanning.

Informeer naar de mogelijkheden, ook voor onderhoudswerkzaamheden zonder abonnement kunt u bij ons terecht.

Van der Mark Ketelonderhoud
Van der Mark is opgericht in 1968 door H.J. (Herman) van der Mark. In de beginjaren bestonden de werkzaamheden uit het reinigen van oliegestookte ketels in de glastuinbouw. Maar al heel snel werd het diensten pakket uitgebreid..
Lees meer