Binnen van der Mark Ketelonderhoud is het ons opgevallen dat stoomketels met een capaciteit tot 500kg/stoom per uur met grote regelmaat gerepareerd moeten worden. Hierbij moet u dan denken aan lekkage's onstaan door een slechte constructieve kwaliteit van de stoomketel. Deze lekkage's gaan gepaard met langdurige reparatie's, welke uw productie stil leggen, en hoge kosten met zich mee brengen

Wij hebben met onze meer dan 40 jaar ervaring in stoomketel techniek dit probleem onder de loep genomen en besloten om zelf een stoomketel te ontwerpen en te bouwen. De uitkomst is de MARBO250 en MARBO500, dit zijn beide hogedruk stoomketels met een uiterst degelijke constructie. Beide type worden in eigen beheer, dus volledig in Nederland, gefabriceerd. Vraag vrijblijvend informatie en/of een offerte aan.

Willekeurige producten
Van der Mark Ketelonderhoud
Van der Mark is opgericht in 1968 door H.J. (Herman) van der Mark. In de beginjaren bestonden de werkzaamheden uit het reinigen van oliegestookte ketels in de glastuinbouw. Maar al heel snel werd het diensten pakket uitgebreid..
Lees meer